Neden Trek elektrikli bisikletleri seçmelisiniz?

09-05-2023 19:54

Neden Trek elektrikli bisikletleri seçmelisiniz?

Trek elektrikli bisikletler, üstün garanti, uzman montaj ve servis, sertifikalandırılmış güvenlik standartları, kullanıcı dostu kontrol mekanizmaları, dayanıklı ve kaliteli parçalarla öne çıkar. 50 yıllık bisiklet geliştirme deneyimiyle Trek, memnuniyet garantisi sunarak müşteri memnuniyetini de ön planda tutar.

Elektrikli bisiklet

 

Trek'in daha akıllı bir elektrikli bisiklet yatırımı olmasının yedi nedeni



  • Üstün garanti, uzun süreli kullanım için üretilmiştir

Trek e-bisiklet motorları ve bataryaları iki yıl garantilidir. Bu, birçok büyük çevrimiçi markadan iki kat daha uzun bir süredir*. Ayrıca, tüm Trek bisiklet kadroları ömür boyu garantilidir.

  • Uzman montaj ve servis

Her Trek e-bisiklet, sertifikalı teknisyenler tarafından şirket içinde ayarlanır ve servis için asla uzaktaki bir bakım merkezine Trek göndermek zorunda kalmazsınız.

  • Üçüncü parti testler ve sertifikalar

Tüm Trek elektrikli bisikletleri önde gelen e-bisiklet güvenlik standartlarını karşılayacak veya aşacak şekilde sertifikalandırılmıştır, böylece bisikletinizi gönül rahatlığıyla sürebilir, park edebilir ve saklayabilirsiniz.

  • Kontrolü elinizde tutmak için üretildi

Trek yalnızca öngörülebilir pedal destek sistemleri kullanır ve her model güvenilir, her türlü hava koşuluna uygun, hidrolik disk frenlerle donatılmıştır.

  • Dayanıklı, yüksek kaliteli parçalar

Trek e-bisikletleri, elektrikli bir bisikletin yüksek hızları ve gücü için üretilmiş sağlam göbeklere, jantlara ve lastiklere sahiptir.

  • Bisikletleri biliriz. İşimiz bu.

Trek'in 30'dan fazla e-bisiklet modelinin her biri, elli yıllık geliştirme deneyimiyle geliştirilmiştir.

Elektrikli Bisiklet Secim Rehberine ulaşın 

Bütün elektrikli bisikletleri görün 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.