Şehir Bisikleti sürüş ipuçları

25-09-2021 15:34
Şehir Bisikleti sürüş ipuçları

Şehir bisikletiyle gezi

Keyifli ve stresten uzak bir şehir bisikleti yolculuğu için 8 yol

Şubat 07, 2021 tarihinde paylaşıldı

Şehir bisikletinizle işe gidip gelmek biraz göz korkutucu görünebilir, ancak aslında düşündüğünüzden daha kolay olduğuna söz veriyoruz! Aslında, doğru ekipman ve hazırlıklarla bisikletle bu bunu başarmak mümkün. Bisiklete binmek dışarıda eğlenmenin, biraz egzersiz yapmanın harika bir yoludur ve trafik sıkışıklığında beklemenize gerek yoktur.

1 — Çantanızı hazırlayın.

Rahatça kullanabileceğiniz bir sırt çantası seçin, bir raf ve yan çantalar takın veya ne kadar taşımanız gerektiğine bağlı olarak ikisini birden kullanın.

2 — Bisikletinizi hava şartlarına hazır hale getirin.

Çamurluklara ve daha geniş lastiklere yatırım yapmayı düşünün. Çamurluklar, lastiklerinizden yükselen yağmur veya kardan ıslanma olasılığını azaltır ve daha geniş lastikler çekiş ve denge sağlar. Kış boyunca sürmek istiyorsanız, bu ekstra tutuş özellikle önemlidir.

Çamurluklara göz atmak için tıklayın.

3 - Her ihtimale karşı bir ceket alın.

İhtiyacınız olacağını düşünmeseniz bile her zaman bir yağmurluk yanınıza alın. Bir sağanak yağmurun ne zaman vuracağını asla bilemezsiniz! Ayrıca, hava koşullarından korunmak için elinizde rüzgar engelleyici bir katman olmalıdır.

Erkek giyimine göz atmak için tıklayın.
Kadın giyimine göz atmak için tıklayın.

4 - Kilidinizi unutmayın.

Bisikletinizi dışarıda veya ofis binanızın bisiklet park alanında korumak için kaliteli bir kilide sahip olduğunuzdan emin olun. Bir u kilidi kullanmanızı öneririz.

Kilitlere göz atmak için tıklayın.

5 - Rotanızı önceden sürün.

İşe zamanında gitme konusunda endişeliyseniz, rotanızı önceden sürün Unutmayın, kullandığınız rota her zaman bisikletle en güvenli rota değildir. Google Haritalar ve diğer uygulamalar, bisiklet sürücüleri için daha keyifli olan alternatif bir rota bulmanıza yardımcı olabilir.

6 - Zamanın sizin tarafınızda olduğundan emin olun.

Kendinize ihtiyacınız olandan biraz daha fazla zaman tanıyın, böylece patlak lastik, kötü hava koşulları vb. gibi öngörülemeyen durumlarda strese girmenize veya acele etmenize gerek kalmaz.

7 - Bir yedekleme planınız olsun.

İster otobüse binmek, arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla araba paylaşımı yapmak veya kendi aracınızı kullanmak olsun, mekanik sorunlar veya hava koşulları söz konusu olduğunda bir B planına sahip olmak her zaman iyi bir fikirdir.

8 - Arkadaşlarla gezinin.

Hayattaki çoğu şey gibi, işe gidip gelmek de arkadaşlarla daha eğlencelidir! İş arkadaşlarınızdan birkaçına, bir dahaki sefere işe giderken size katılmalarını isteyin.

şehir bisikleti

BONUS İPUCU!

Daima ön ve arka aydınlatma ve bir kask ile sürün. Bu iki basit şeyi yapmak, yolda daha güvenli olmanızı sağlayacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.